Waarom Brasserie Over De Vliet


In onze brasserie bent u op alle tijden van de dag welkom bent en u kunt altijd iets eten of drinken. Tussen 10 en 22 uur bent u welkom voor zowel een kop koffie, maar ook voor een knapperig afgebakken broodje. Een heerlijke salade met dagverse ingrediënten of een kop soep mag natuurlijk ook. Wij hebben geen specifieke lunch- of dinertijden, dus u kunt de hele dag door alles bestellen.

Even een uurtje over en nog wat werk te doen? Neem plaats aan onze leestafel en gebruik een van de laptops die gratis ter beschikking staan en ga aan de slag. Als u gewoon in onze serre of bij onze open haard wilt relaxen, bent u ook altijd van harte welkom.

Wij zijn er voor u omdat we geen drempel kennen. U kunt elke dag een volwaardige smakelijke en vooral gezonde maaltijd voor een bedrag onder een tientje gebruiken. Onze keuken heeft een ‘vaste kaart’ en een kaart die per week wisselt. Er wordt met dagverse producten gewerkt en we zijn ons bewust van een gezond eetpatroon. Zo is ons menu passend voor de sportieve omgeving waar de gast vertoeft.

Goede voeding en voldoende bewegen heeft een goed gevoel en een goede gezondheid tot resultaat. Wij werken daar graag aan mee!

Over de Vliet is onderdeel van Westvliet BV